Prestige Beleving
- Champagne
- Culinaire creaties van chef Koen Somers met verfijnde wijnen, waters, fris en mokka.
Vanaf 20u00 verwelkomen we de gasten van GenkerFolies met volgend aperitief:
- Cava Arte Latino, brut
- Witte wijn
- Bio-appelsap
met volgende verfijnde hapjes:
- Horentje met tartaar van Schotse zalm en crème van bergamot
- Cappuccino van eekhoorntjesbrood met herfsttruffel
- Kroketje van grijze garnalen met kerrie mayonaise
- Tartelette van tomaat met rundertartaar
- Brioche met eendelever en chutney van abrikoos
- Sashimi van tonijn met gepofte rijst en crème van yuzu
Aansluitend stellen wij volgende buffetten op in de diverse clubs:
Cosy Club
- Scampi’s met citroen, chorizosaus en inktvispasta
- Stoofvlees met frietjes
Faute Club
- Steamed bun met pulled chiciken, yoghurt en komkommer
- Iberico wangetjes met saus van Westmalle dubbel en mousseline van pastinaak
Funky Club
- Schelvis met fregola, kokos en jus van schaaldieren
- Zalm met tomatenfondue, beurre blanc en aardappelmousseline
- Oesters
Als hartig gerecht serveren wij omstreeks 01u00: Hotdog
In de Sweet Jazz Club (Engelse Hof), de Cosy Club en de Funky Club stellen wij later op de avond volgend buffet op:
- Vanilleroomijs met pistachemacaron
- Mousse van Valrhona chocolade en gezouten karamel
- Mokka – thee
Als hartig gerecht serveren wij omstreeks 01u00:
- Hotdog