• [SAVE THE DATE ] The Comeback Edition

    GenkerFolies 10/11/2021

    Op woensdag 10 november 2021 bent u van harte welkom op onze GenkerFolies - The Comeback Edition 2021, reeds jaren een gevestigd sociaal, muzikaal en culinair event met een uitstekende reputatie. Naar goede gewoonte ontvangen we u in het prachtige kader van Hotel Stiemerheide, waar u kan genieten van vier muzikale “clubs”.

    TICKETS KOPEN

Comeback editie GenkerFolies

Op woensdag 10 november 2021 bent u van harte welkom op onze COMEBACK EDITION VAN GENKERFOLIES, reeds jaren een gevestigd muzikaal en culinair event met een uitstekende reputatie. Naar goede gewoonte ontvangen we u in het prachtige kader van Hotel Stiemerheide, waar u kan genieten van vier muzikale “clubs”.


Wees er snel bij

TICKETS KOPEN

 

Sociale projecten

GenkerFolies 2021, wordt jaarlijks georganiseerd om sociale projecten financieel te ondersteunen.

  • Kinderen hebben het recht om in een gezonde en veilige omgeving op te groeien. Soms loopt het opvoeden en veilig opgroeien echter niet van een leien dakje. Daar waar de ontwikkelingskansen van kinderen vastlopen of bedreigd worden en de opvoedende relatie in het gedrang komt -om welke reden dan ook- hebben ouders en jongeren/kinderen recht op ondersteuning. Hiervoor kunnen ze terecht bij Huize Sint-Augustinus.

  • De KRC Genk Welzijnscup, powered by Rotary Genk: een vaste waarde! Met een voetbalcompetitie tussen inmiddels 13 jeugdinstellingen wordt aan méér dan 150 kinderen zelfvertrouwen, respect maar vooral fairplay en discipline bijgebracht.

Ontdek meer