• [SAVE THE DATE ] Achtiende editie GenkerFolies

    GenkerFolies DI 10/10/20

    Op dinsdag 10 november 2020 bent u van harte welkom op onze GenkerFolies 2020, reeds jaren een gevestigd sociaal, muzikaal en culinair event met een uitstekende reputatie. Naar goede gewoonte ontvangen we u in het prachtige kader van Hotel Stiemerheide, waar u kan genieten van vier muzikale “clubs”.

    Tickets binnenkort beschikbaar

     

Achtiende editie van GenkerFolies

Op dinsdag 10 november 2020 bent u van harte welkom op onze ACHTIENDE EDITIE VAN GENKERFOLIES, reeds jaren een gevestigd sociaal, muzikaal en culinair event met een uitstekende reputatie. Naar goede gewoonte ontvangen we u in het prachtige kader van Hotel Stiemerheide, waar u kan genieten van vier muzikale “clubs”.


Wees er snel bij

TICKETS BINNENKORT BESCHIKBAAR

 

Sociale projecten

GenkerFolies 2020, wordt jaarlijks georganiseerd om sociale projecten financieel te ondersteunen.

  • De Sint Martinusschool in Genk biedt opvoeding en onderwijs aan kinderen met speciale onderwijsbehoeften, kinderen die omwille van beperkte mentale mogelijkheden of omwille van leertechnische en/of gedragsmatige problemen het niet redden in het gewone onderwijs.De bedoeling is om met de opbrengst van GenkerFolies een leerrijk avonturenpark te bouwen voor de Sint Martinusschool

  • De KRC Genk Welzijnscup, powered by Rotary Genk: een vaste waarde! Met een voetbalcompetitie tussen inmiddels 13 jeugdinstellingen wordt aan méér dan 150 kinderen zelfvertrouwen, respect maar vooral fairplay en discipline bijgebracht.

Ontdek meer