• Zeventiende editie Genkerfolies

    Genkerfolies

    Op zondag 10 november 2019 bent u van harte welkom op onze GenkerFolies, The party edition 2019 reeds jaren een gevestigd sociaal, muzikaal en culinair event met een uitstekende reputatie. Naar goede gewoonte ontvangen we u in het prachtige kader van Hotel Stiemerheide, waar u kan genieten van vier muzikale “clubs”.

    Koop je tickets nu!

     

Zeventiende editie van GenkerFolies

Op zondag 10 november 2019 bent u van harte welkom op onze ZEVENTIENDE EDITIE VAN GENKERFOLIES, reeds jaren een gevestigd sociaal, muzikaal en culinair event met een uitstekende reputatie. Naar goede gewoonte ontvangen we u in het prachtige kader van Hotel Stiemerheide, waar u kan genieten van vier muzikale “clubs”.


Wees er snel bij

Koop je tickets!

 

Sociale projecten

GenkerFolies, The party edition, wordt jaarlijks georganiseerd om sociale projecten financieel te ondersteunen.

  • De Sint Martinusschool in Genk biedt opvoeding en onderwijs aan kinderen met speciale onderwijsbehoeften, kinderen die omwille van beperkte mentale mogelijkheden of omwille van leertechnische en/of gedragsmatige problemen het niet redden in het gewone onderwijs.De bedoeling is om met de opbrengst van GenkerFolies een leerrijk avonturenpark te bouwen voor de Sint Martinusschool

  • De KRC Genk Welzijnscup, powered by Rotary Genk: een vaste waarde! Met een voetbalcompetitie tussen inmiddels 13 jeugdinstellingen wordt aan méér dan 150 kinderen zelfvertrouwen, respect maar vooral fairplay en discipline bijgebracht.

Ontdek meer